Promotie van uw Joomla website

Wij begrijpen dat het voor u essentieel is om hoog in de zoekresultaten te verschijnen met uw nieuwe Joomla website. Joomla Website Designer houdt bij het ontwerpen van uw website zoveel mogelijk rekening met de mogelijkheid tot website optimalisatie. Website optimalisatie is echter een apart vakgebied en niet inbegrepen bij uw website.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) en Google Ads (SEA)

Joomla Website Promotie kan door middel van op maat gesneden zoekmachine optimalisatie, ondersteund door bijvoorbeeld een Google Ads campagne of social media inzet, uw bedrijf naar een betere positie in de zoekresultaten brengen.

Dit traject staat volledig los van de ontwikkeling van een website. Het is een lange termijn proces waar maandelijks - in het begin zelfs wekelijks/dagelijks - aandacht en tijd aan besteed moet worden. Het traject start altijd met een concurrentie en zoekwoorden analyse, gevolgd door het schrijven van landing pages die geoptimaliseerd zijn voor de gekozen zoekwoorden combinaties. Vervolgens volgt linkbuilding en het monitoren van de resultaten zodat we verbeteringen kunnen aanbrengen.

SEO Rapportages

Wanneer de zoekmachine optimalisatie is opgestart sturen we u wekelijks of maandelijks een ranking rapportage zodat inzichtelijk wordt wat onze inspanningen opleveren en wat uw posities zijn op Google en andere zoekmachines. We gebruiken hiervoor een speciaal programma dat ook uw concurrenten in de gaten houdt. Daarnaast maken we een overzicht van bezoekersstatistieken in Google Analytics om te zien hoe de bezoekerstrends zich ontwikkelen en welke pagina's het best converteren op ingestelde doelen, zoals bijvoorbeeld een contact aanvraag.

Wellicht ook interessant om te lezen:
Het belang van social media
Waarom bieden social media veel kansen voor ondernemers en hoe kunnen deze kansen het beste worden benut?
Liever zelf aan de slag met SEO?

Geld besparen en zelf uw website beter zichtbaar maken in de zoekmachines? Lees meer over SEO zelf doen!

Waarom kiezen voor het Joomla CMS?
Joomla is een betrouwbaar en duurzaam CMS. Het is gratis, zeer flexibel en geschikt voor zowel kleine als grote websites.

Copyright © 2009 - 2020 Joomla Website Designer

Joomla Website Designer and this site is not affiliated with or endorsed by The Joomla! Project™. Any products and services provided through this site are not supported or warrantied by The Joomla! Project or Open Source Matters, Inc. Use of the Joomla!® name, symbol, logo and related trademarks is permitted under a limited license granted by Open Source Matters, Inc.