Wat klanten over ons zeggen

Anne Kewitsch

Met Marloes de Heer ben ik al in 2012 in contact gekomen. Toen heeft ze mijn eerste website gemigreerd naar een nieuw template en in de loop der jaren onderhouden en naar mijn specifieke wensen aangepast. Vanwege de betere vindbaarheid heeft Marloes de website van Academie aan de Angstel onlangs helemaal opnieuw gebouwd. Nu doet ze ook de SEO. De eerste resultaten zijn al zichtbaar. Marloes reageert snel op vragen. Het lukt haar altijd om antwoorden – indien van toepassing – zo te visualiseren dat ik als leek verder kom. Ze doet me soms versteld staan wat ze allemaal voor ons doet. Anders dan andere aanbieders tikt niet bij elk antwoord de uurtje-factuurtje-teller, wat we bijzonder op prijs stellen. Onlangs speelden we met het idee om naar wordpress over te stappen. Ik ben blij dat we het uiteindelijk niet hebben gedaan. Tenslotte gaat het niet alleen om de techniek achter de website maar minstens net zo belangrijk is de directe interactie met de partij die de website onderhoudt. En dat laten we met veel vertrouwen aan een deskundige zoals Marloes over.

Paul Plaatsman

Erg fijn samenwerken met Marloes. Ze is snel, klantgericht, denkt mee en makkelijk bereikbaar. Bovendien nog goed betaalbaar ook.

Afke van den Hazel

Marloes is een getalenteerd ontwerper en erg prettig om mee te werken. Ze geeft heldere adviezen over de mogelijkheden van een website in joomla.
Wellicht ook interessant om te lezen:
Onze Joomla websites
Lees hoe wij ook voor u een professionele Joomla website kunnen ontwikkelen. Wij hebben bijna tien jaar ervaring in Joomla!
Bekijk onze portfolio
Inmiddels hebben wij honderden Joomla websites ontwikkeld voor een hele diverse klantengroep.

Reviews op externe websites

Veel van de reviews die u op deze pagina kunt lezen staan ook op externe websites, waaronder:

Copyright © 2009 - 2020 Joomla Website Designer

Joomla Website Designer and this site is not affiliated with or endorsed by The Joomla! Project™. Any products and services provided through this site are not supported or warrantied by The Joomla! Project or Open Source Matters, Inc. Use of the Joomla!® name, symbol, logo and related trademarks is permitted under a limited license granted by Open Source Matters, Inc.